RKK Rådgivning

RKK Rådgivning AS er et nystartet selskap innenfor SHA som hovedsakelig jobber med rollene koordinator utførende (KU) og koordinator prosjekterende (KP). Vi er flere ansatte med ulike kompetanseprofiler innen SHA og våre rådgivere jobber både med bygg, anlegg og samferdsel. Vi er i en ekspansjonsfase og utfører våre tjenester innen SHA med private og offentlige kunder gjennom små og store oppdrag av ulik varighet.

Vi er spesialister på SHA og koordinering av risikoforhold. RKK ønsker å gjøre topp arbeid for våre kunder og skape trygghet og tillit til byggherren gjennom helhetlig og relevant SHA.

Vi vil samarbeide best mulig. RKK ønsker å komme så tidlig inn i prosjektet som mulig. Dette for å forankre en god forståelse av SHA innenfor ulike grupper av prosjektet. Slik unngår man at prosesser blir satt i gang uten nødvendige tilpasninger til SHA. Dette bidrar til økt trygghet gjennom alle prosesser i prosjektet.

Vi har høye standarder for kommunikasjon. RKK koordinerer prosjektaktiviteter i tett samspill med ulike aktører i prosjektet og finner SHA-løsninger som fører til god måloppnåelse og sikker prosjektgjennomføring.

Vi har en praktisk tilnærming til SHA ved at våre rådgivere setter seg godt inn i forholdene rundt det unike prosjektet ved å være tilstedes når det trengs.

 

RKK Rådgivning AS

Organisasjonsnummer: 923 152 075
+4792037087
firma@rkkr.no
Kontor i Oslo
Fridtjof Nansens Plass 4 , 0160 Oslo
Kontor i Trondheim
Falkenborgveien 9 (4.etg), 7044 Trondheim
Kontor i Drammen
Kontorhuset Kjellstad, 3. etasje Kjellstad Næringspark, St. Hallvards vei 3, 3414 Lierstranda
Kontor i Bergen
Lønningsvegen 47, 5258 Blomsterdalen

Følg oss gjerne på Linkedin!